JM School Tools - шаблон joomla Авто

Informacije o vakcinaciji protiv COVID - 19  možete pogledati ovde.

Prijava za vakcinaciju može se izvršti na sajtu : www.euprava.gov.rs . 

Početak drugog polugodišta školske 2020/21.godine planira se od ponedeljka 18.01.2021. godine. 

Nastava se odvija po važećem rasporedu iz prvog polugodišta. 

Način rada je kao od septembra. U ponedeljak na nastavu dolazi grupa A. 

Ministarsvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je novi kalendar rada za osnovne škole koji važi od 30.11.2020.godine. Kalendar možete pogledati ovde

U odnosu na nove mere koje je donelo Ministarsvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obaveštavamo Vas o organizaciji rada škole koji važi od 30.11.2020.godine.

Obaveštenje možete pogledati ovde

Ministartvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja školama je dostavilo dopis o radu škole koji važi od 30.11.2020.godine. 

Dopis: Nove mere za organizaciju rad škole. 

Dragi đaci,

Obaveštavamo Vas da smo povodom početka nove školske godine u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili  besplatne online kurseve engleskog jezika.

Savremena osnovna škola kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pružaju odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.

Ukoliko ste đak V-VIII razreda i želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika pozivamo Vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

24.05.2019. povodom obeležavanja Dan škole u Domu culture je napravljen prigodan program, kojim su učenici naše škole obeležili stogodišnjicu prvog svetskog rata.

  Seminar pod nazivom "Škola bez nasilja" održan je 29. i 30. avgusta. Na seminaru su učestvovali svi učitelji i nastavnici i direktor škole. 

  

Ucesnici23 Ucesnici22  Ucesnici21

U okviru događaja pod imenom "VELIKI KORAK U UČENJU PROGRAMIRANJA SA GUGLOM" a unutar EU nedelje kodiranja Code Week, u utorak 17.10.2017. godine u 7.30 časova održan čas programiranja sa grupom učenika 5. razreda u programskom jeziku Scratch . Ovim programom hteli smo da ukažemo učenicima i njihovim roditeljima kao i kolegama nastavnicima da nije samo u pitanju učenje programiranja već programiranje da bi se uspešnije učilo. Uživajmo u druženju i kodiranju! #codeEU

Klikni na sliku da uvećaš

SERTIFIKATCODEWEEK101102103105106201202203207209211

Uz podršku Google Europe, udruženje profesora informatike Srbije organizuje događaj pod imenom "VELIKI KORAK U UČENJU PROGRAMIRANJA SA GUGLOM" a unutar EU nedelje kodiranja Code Week.

Događaj će se održati u školi ’’Žarko Zrenjanin‘’ iz Maglića, na adresi Ive Lole Ribara 13, u Magliću, 17.10.2017. godine, sa početkom u 7.30 sati . Ovim programom hoćemo da ukažemo učenicima i njihovim roditeljima kao i kolegama nastavnicima da nije samo u pitanju učenje programiranja već programiranje da bi se uspešnije učilo. Uživajmo u druženju i kodiranju! #codeEU

16.06.2017. Програм ученика четвртог разреда

Ученици четвртог разреда су се опростили од свој учитељице Весне Илић.

Пригодним програмом поздрављени  су и наши нови ђаци - прваци. :-)